Coronavirus

Het coronavirus heeft ook op ons invloed. Lees hieronder de belangrijkste informatie over hoe we hiermee omgaan.

Draag een mondkapje*

Mondkapjesplicht

Iedereen die in het schoolgebouw komt, moet vanaf 16 november 2020 een mondkapje op hebben dat neus en mond bedekt. Het mondkapje moet overal in de school gedragen worden. Alleen geldt voor leerlingen en docenten dat zij een mondkapje niet op hoeven te hebben (het mag trouwens wel) tijdens de lessen. Meer informatie lees u in onderstaand document.

Houd 1,5 meter afstand*

Stroomschema

Wanneer mag een leerling met gezondheidsklachten wel/niet naar school komen? Bekijk hieronder het stroomschema.

Desinfecteer je handen*

Online lessen

In geval van quarantaine bij zowel een docent of een leerling, is thuisonderwijs beschikbaar. Dit gebeurt via MS Teams. Meer informatie lees u in onderstaand document.

Belangrijke websites

Hier vindt u de meest actuele informatie van officiƫle instanties.