Talenta

talenta

Na schooltijd ben je van harte welkom bij Talenta, de verzamelnaam voor clubs van het Lyceum Kralingen. Hier kun je je talenten ontdekken en ontwikkelen en je leert samenwerken en samenspelen. Heel belangrijk voor een wereldburger!

In plaats van na de laatste les direct naar huis te gaan, ga je met andere leerlingen naar een club. Het leuke is dat je veel nieuwe mensen leert kennen, met dezelfde interesses als jij. Aan het begin van het schooljaar krijg je een formulier waarop je kunt aangeven wat jij het liefst wilt doen, binnen de domeinen Sport & Spel, Kunst & Cultuur, Leadership en Techniek. In de afgelopen jaren hadden wij onder meer clubs voor zelfverdediging, voetbal, theatersport, wereldkeuken, debatteren en Robotica. Vooral Robotica en wereldkeuken zijn erg populair. Leerlingen van het Lyceum Kralingen hebben met hun robots al verschillende internationale prijzen gewonnen. Kom je meedoen?