Ik snap het

Kennismaken!

Gedurende het hele schooljaar organiseren we activiteiten om groep 7/8 leerlingen en hun ouders kennis te laten maken met onze school.

Meelopen*

Algemene meeloopdagen

Op de algemene meeloopdagen maak je kennis met de school en volg je een paar lessen. De algemene meeloopdagen vinden plaats op 19 oktober 2022 en 21 december 2022.

Kom je ook? Schrijf je dan in via onderstaande knop!

Wil je graag kennismaken met de profielen van Lyceum Kralingen? Scrol dan door naar het volgende blokje!

Meeloopdagen

De richtingen Technasium, Codasium en Taal & Cultuur maken onze school bijzonder! Daarom organiseren we extra meeloopdagen waarop je lessen volgt in de gekozen richting. De dagen zijn van 14:00-16:00 uur.

De meeloopdagen van Technasium zijn op 9 november 2022 en 11 januari 2023.

De meeloopdagen van Codasium zijn op 23 november 2022 en 25 januari 2023.

De meeloopdagen van Taal & Cultuur zijn op 7 december 2022 en 8 februari 2023.

Meedoen? Schrijf je dan in via onderstaande knoppen! Je kunt in het formulier aangeven voor welke dag je je wil inschrijven.

Informatieavond*

Informatieavond groep 8

Op 21 november 2022 wordt er een informatieavond georganiseerd voor groep 8 leerlingen en ouders. De avond begint om 19:30 uur en is om 21:00 uur afgelopen. Inschrijven kan via onderstaande knop!

Open dag*

Open dag

De open dag vindt plaats op 4 februari 2023 van 11:00 tot 15:00 uur.

Persoonlijk gesprek*

Persoonlijk gesprek

Wil je een persoonlijk gesprek/rondleiding bij ons op school? Neem dan contact op via info@lyceumkralingen.nl of onderstaande knop.

Voorlichtingsfilmpje*

Voorlichtingsfilmpje

Tijdens de lockdown in 2021 hebben wij onderstaande voorlichtingsvideo gemaakt. Deze video is zeer informatief en laat zien welke richtingen je kunt volgen op het Lyceum Kralingen.

Let op! Sinds 2021 is Chinees geen vak meer, maar een buitenschoolse activiteit en zijn er geen KWT-uren meer. Voor vragen, neem contact op via info@lyceumkralingen.nl.