Ik snap het

Oriëntatiemiddag groep 7*

Aanmelden oriëntatiemiddag groep 7

Een oriëntatiemiddag geeft een goed beeld van het voortgezet onderwijs en is het perfecte moment om alvast kennis te maken met onze school! Dit jaar vindt de oriëntatiemiddag plaats op woensdag 29 juni van 14:00-17:00 uur. Kom je ook? Je kunt je aanmelden via onderstaande knop.

Kennismaken!

Naast de oriëntatiemiddag voor groep 7, organiseren we nog andere activiteiten om groep 7 en groep 8 leerlingen en hun ouders kennis te laten maken met onze school.

Inloopdag*

Inloopdag

Inschrijven voor de inloopdag van schooljaar 2022-2023 is op dit moment nog niet mogelijk. Zodra de datum bekend is, kun je je op deze pagina inschrijven.

Meelopen*

Meelopen

In 2022 en 2023 organiseren wij weer verschillende meeloopdagen voor groep 7 en 8 leerlingen. Houd deze pagina goed in de gaten!

Open lessen*

Open lessen

De richtingen Technasium, Codasium en Taal & Cultuur maken onze school bijzonder! Om te ervaren wat deze vakken precies zijn, organiseren wij in 2022 en 2023 weer een aantal open lessen. Je volgt dan een lange les (van 14:15 tot 16:15 uur) in een gekozen richting. Meedoen? Schijf je binnenkort hier in!

Persoonlijk gesprek*

Persoonlijk gesprek

Wil je een persoonlijk gesprek/rondleiding bij ons op school? Neem dan contact op via info@lyceumkralingen.nl of onderstaande knop.

Open dag*

Open dag

Houd deze pagina goed in de gaten voor de open dag in 2023!

Voorlichtingsfilmpje*

Voorlichtingsfilmpje

Tijdens de lockdown in 2021 hebben wij onderstaande video gemaakt. Deze voorlichtingsvideo is zeer informatief en laat onder andere zien welke richtingen je kunt volgen op het Lyceum Kralingen.

Let op! Sinds 2021 zijn er een aantal kleine zaken veranderd. Zo is Chinees geen vak meer, maar een buitenschoolse activiteit en hebben we geen KWT-uren meer. Voor vragen, neem contact op via info@lyceumkralingen.nl.