Ik snap het

Extra XL meeloopdag!

Wegens vele inschrijvingen hebben we besloten om op woensdag 21 december een XL-meeloopdag te organiseren. Op deze dag staat ook de koffie klaar voor je ouders. Kom je ook? Schrijf je dan in via onderstaande link!

Kun je niet op deze dag? Scrol dan even verder voor de andere mogelijkheden!

Meelopen*

Meeloopdagen

Op de algemene meeloopdagen maak je kennis met de school en volg je een paar lessen. Wegens vele aanmeldingen hebben we besloten een extra algemene meeloopdag te organiseren op 8 februari en een extra Technasium meeloopdag op 1 februari.

Daarnaast organiseren we ook dagen waarop je lessen volgt in de gekozen richting, want de richtingen Technasium, Codasium en Taal & Cultuur maken onze school bijzonder! Zo kun je kennismaken met de school én de profielen van Lyceum Kralingen. De dagen zijn van 14:15-16:15 uur.

Op dit moment kun je je nog inschrijven voor de volgende meeloopdagen:

• De XL-meeloopdag (algemeen) op 21 december 2022
  • De meeloopdag van Codasium op 25 januari 2023
  • De extra meeloopdag van Technasium op 1 februari 2023
  • De meeloopdag van Taal & Cultuur op 8 februari 2023
  • De extra algemene meeloopdag op 8 februari 2023

Meedoen? Schrijf je dan snel in via onderstaande knoppen! Je kunt in het formulier aangeven voor welke dag je je wil inschrijven.

Groep 8*

Van groep 8 naar de brugklas

Benieuwd naar wat je allemaal kunt verwachten in de brugklas? Klik dan op onderstaande knop.

Informatieavond groep 8

De inschrijvingen voor de informatieavond zijn vol! Je kunt je nog wel aanmelden voor een persoonlijk gesprek en rondleiding bij ons op school. Neem hiervoor contact op via info@lyceumkralingen.nl.

Open dag*

Open dag

De open dag vindt plaats op 4 februari 2023 van 11:00 tot 15:00 uur. Aanmelden voor deze dag is niet nodig.

Oriëntatiemiddag groep 7*

Oriëntatiemiddag groep 7

Zit je in groep 7 en wil je alvast een kijkje nemen op het Lyceum Kralingen? Meld je dan aan voor de oriëntatiemiddag op woensdag 28 juni 2023 via onderstaande knop! Het wordt een leuke en leerzame middag en geeft je een goed beeld van het voortgezet onderwijs.

Persoonlijk gesprek*

Persoonlijk gesprek

Wil je een persoonlijk gesprek/rondleiding bij ons op school? Neem dan contact op via info@lyceumkralingen.nl of onderstaande knop.

Voorlichtingsfilmpje*

Voorlichtingsfilmpje

Tijdens de lockdown in 2021 hebben wij onderstaande voorlichtingsvideo gemaakt. Deze video is zeer informatief en laat zien welke richtingen je kunt volgen op het Lyceum Kralingen.

Let op! Sinds 2021 is Chinees geen vak meer, maar een buitenschoolse activiteit en zijn er geen KWT-uren meer. Voor vragen, neem contact op via info@lyceumkralingen.nl.