Kom langs!

Elk schooljaar organiseren we verschillende activiteiten om groep 7/8 leerlingen en hun ouders kennis te laten maken met onze school.

Loop mee*

Meeloopdagen

Op woensdagmiddagen organiseren wij een aantal meeloopdagen. Je kunt kiezen uit een algemene middag inclusief Technasium of een Codasium middag. Bekijk de data en schrijf je in via onderstaande knop.

Proef de sfeer*

Inloopdag

Woensdag 9 december 2020 organiseren we tussen 15:00-21:00 uur een inloop dag. I.v.m. corona-maatregelen zullen we binnenkort starten met de inschrijving hiervoor. Dit wordt aangekondigd op onze website.

Open dag

Bezoek onze open dag op zaterdag 23 januari 2021. Tussen 12:00-15:00 uur showen we onze school. Proef de sfeer, bekijk de lokalen en spreek met onze docenten en leerlingen! I.v.m. corona-maatregelen starten we binnenkort met de inschrijving. Dit wordt aangekondigd op onze website.

Extra voorlichting*

Voorlichtingsavond

Op 12 januari 2021 tussen 19:00-20:30 uur organiseren wij een voorlichtingsavond. Deze avond is gericht op ouders/verzorgers waarvan hun kind in onze school is geïnteresseerd. O.a. onze schoolvisie, onderwijsplan en pedagogische uitgangspunten worden deze avond uitgebreid besproken. Uiteraard is er ruim de mogelijkheid tot het stellen van vragen! Wilt u langskomen, schrijf u in via onderstaande knop.