Kennismaken!

Elk schooljaar organiseren we verschillende activiteiten om groep 7/8 leerlingen en hun ouders kennis te laten maken met onze school.

Persoonlijk gesprek*

Persoonlijk gesprek?

Heeft u vragen of wilt u graag een persoonlijk gesprek/rondleiding bij ons op school? Neem dan contact op via info@lyceumkralingen.nl of onderstaande knop.

Voorlichtingsavond*

Online voorlichtingsavond

De voorlichtingsavond van dinsdag 12 januari 2021 gemist? Bekijk de hele avond terug via onderstaande video. Wil je meer info of een persoonlijk bezoek? Neem dan contact op via info@lyceumkralingen.nl of onderstaande knop.

Meeloopdagen*

Meeloopdagen

Ook dit schooljaar organiseren wij een aantal meeloopdagen. Je kunt kiezen uit een algemene middag inclusief Technasium of een Codasium middag. Bekijk de data en schrijf je in via onderstaande knop.

Open dag*

Open dag

Bezoek onze open dag op zaterdag 23 januari 2021. Proef de sfeer, bekijk de lokalen en spreek met onze docenten en leerlingen! Door het coronavirus zijn wij genoodzaakt de dag in blokken te verdelen. Schrijf u in via onderstaande link!