Ik snap het

Kennismaken!

Elk schooljaar organiseren we verschillende activiteiten om groep 7/8 leerlingen en hun ouders kennis te laten maken met onze school.

Oriëntatiedag groep 7

Oriëntatiedag Groep 7

Woensdag 30 juni organiseren we tussen 13:30 en 16:00, speciaal voor leerlingen uit groep 7 een oriëntatiedag om onze school te ontdekken. Enkele dagen voor de oriëntatiedag ontvang je meer informatie over de organisatie. Schrijf je nu in via onderstaande knop!

Persoonlijk gesprek*

Persoonlijk gesprek

Wil je een persoonlijk gesprek/rondleiding bij ons op school? Neem dan contact op via info@lyceumkralingen.nl of onderstaande knop.

Meelopen*

Meelopen

Woensdag 17 februari kun je online meelopen! Tussen 14:00-16:00 uur krijg je door twee online lessen een indruk van onze school. Wil je meedoen? Je kunt vanaf 14:00 inloggen via onderstaande link.

Online vragenuur*

Online vragenuur

Vrijdag 12 februari organiseren we een online vragenuur. Heb je een vraag over de school of wil je een docent spreken? Doe dan mee! Meldt je aan of doe mee met de onderstaande link van Microsoft Teams.

Open dag*

Open Dag

Als gevolg van de lockdown is de open dag van 23 januari komen te vervallen. Wil je toch een indruk van onze school krijgen? Bekijk dan de 360 VR-video of maak een persoonlijke afspraak voor een rondleiding.

Voorlichtingsavond*

Online voorlichtingsavond

De voorlichtingsavond van dinsdag 12 januari 2021 gemist? Bekijk de hele avond terug via onderstaande video. Wil je meer info of een persoonlijk bezoek? Neem dan contact op via info@lyceumkralingen.nl of onderstaande knop.

Heb je voor onze school gekozen? Meld je dan aan via onderstaande knop.