Ik snap het

Kennismaken!

Elk schooljaar organiseren we verschillende activiteiten om groep 7/8 leerlingen en hun ouders kennis te laten maken met onze school.

Oriëntatiedag groep 7

Oriëntatiedag Groep 7

Woensdag 30 juni organiseren we tussen 13:30 en 16:00, speciaal voor leerlingen uit groep 7 een oriëntatiedag om onze school te ontdekken. Enkele dagen voor de oriëntatiedag ontvang je meer informatie over de organisatie. Schrijf je nu in via onderstaande knop!

Persoonlijk gesprek*

Persoonlijk gesprek

Wil je een persoonlijk gesprek/rondleiding bij ons op school? Neem dan contact op via info@lyceumkralingen.nl of onderstaande knop.

Meelopen*

Meelopen

Komend schooljaar (2021-2022) organiseren wij weer een aantal meeloopdagen. Na de zomervakantie starten wij via dit kanaal met de inschrijvingen.

Open dag*

Open Dag

Volgend schooljaar organiseren wij weer een open dag, de datum wordt na de zomervakantie bekend gemaakt.

Voorlichtingsavond*

Online voorlichtingsavond

De voorlichtingsavond van dinsdag 12 januari 2021 gemist? Bekijk de hele avond terug via onderstaande video. Wil je meer info of een persoonlijk bezoek? Neem dan contact op via info@lyceumkralingen.nl of onderstaande knop.

Heb je voor onze school gekozen? Meld je dan aan via onderstaande knop.