Deze website maakt gebruik van Cookies. Meer informatie.

Ik snap het
Zoeken

KENNISMAKEN

Op deze pagina vind je alle kennismakingsdagen van Lyceum Kralingen. Scrol snel verder en schrijf je in!

Oriëntatiemiddag groep 7*

Oriëntatiemiddag groep 7

Zit je in groep 7 en wil je alvast een kijkje nemen op Lyceum Kralingen? Meld je dan aan voor de oriëntatiemiddag op woensdag 28 juni 2023 via onderstaande knop! Deze middag is niet alleen leuk en leerzaam, je krijgt gelijk ook een goed beeld van het voortgezet onderwijs.

Meelopen*

Meeloopdagen

De inschrijvingen voor de meeloopdagen van dit schooljaar zijn gesloten. Op de algemene meeloopdagen en de meeloopdagen van de richtingen Technasium, Codasium en Taal & Cultuur hebben groep 7 en groep 8 leerlingen kennis gemaakt met de school én de profielen van Lyceum Kralingen.

Groep 8*

Van groep 8 naar de brugklas

Benieuwd naar wat je allemaal kunt verwachten in de brugklas? Klik dan op onderstaande knop.

Open dag*

Open dag

De open dag heeft plaatsgevonden op 4 februari 2023.

Persoonlijk gesprek*

Persoonlijk gesprek

Wil je een persoonlijk gesprek/rondleiding bij ons op school? Neem dan contact op via info@lyceumkralingen.nl of onderstaande knop.

Voorlichtingsfilmpje*

Voorlichtingsfilmpje

Tijdens de lockdown in 2021 hebben wij onderstaande voorlichtingsvideo gemaakt. Deze video is zeer informatief en laat zien welke richtingen je kunt volgen op het Lyceum Kralingen.

Let op! Sinds 2021 is Chinees geen vak meer, maar een buitenschoolse activiteit en zijn er geen KWT-uren meer. Voor vragen, neem contact op via info@lyceumkralingen.nl.