Deze website maakt gebruik van Cookies. Meer informatie.

Ik snap het
Zoeken

KENNISMAKEN

Op deze pagina vind je alle kennismakingsdagen van dit schooljaar. Wil je meer lezen over onze school en de profielen? Kijk voor een overzicht in de VO-gids via onderstaande knop!

Meelopen*

Meeloopdagen

De algemene meeloopdagen en meeloopdagen voor de richtingen Technasium, Codasium en Taal & Cultuur laten je kennismaken met de school én de profielen van Lyceum Kralingen! Je kunt je nog inschrijven voor:

  • De algemene meeloopdag op 29 november 2023
  • De meeloopdag van Technasium op 17 januari 2024
  • De meeloopdag van Codasium en van Taal & Cultuur op 24 januari 2024

Kom je ook? Schrijf je dan snel in via onderstaande knoppen, want vol is vol!

Oriëntatiemiddag groep 7*

Oriëntatiemiddag groep 7

De oriëntatiemiddag voor groep 7 vindt plaats op woensdag 3 juli 2024. Het is een leuke en leerzame middag, waarbij je ook gelijk een goed beeld krijgt van het voortgezet onderwijs. Kom je ook? Meld je dan aan via onderstaand formulier!

Groep 8*

Informatieavond groep 8

De informatieavond voor ouders van groep 8 leerlingen vindt plaats op 13 december 2023. De inloop is om 18:45 uur (start: 19:00 uur) en de avond is rond 20:00 uur afgelopen. Bent u erbij? Meld u zich dan aan via onderstaand formulier.

Van groep 8 naar de brugklas

Benieuwd naar wat je allemaal kunt verwachten in de brugklas? Klik dan op onderstaande knop.

Open dag*

Open dag

De open dag vindt plaats op 10 februari 2024.

Persoonlijk gesprek*

Persoonlijk gesprek

Wil je een persoonlijk gesprek/rondleiding bij ons op school? Neem dan contact op via info@lyceumkralingen.nl of onderstaande knop.

Voorlichtingsfilmpje*

Voorlichtingsfilmpje

Tijdens de lockdown in 2021 hebben wij onderstaande voorlichtingsvideo gemaakt. Deze video is zeer informatief en laat zien welke richtingen je kunt volgen op het Lyceum Kralingen.

Let op! Sinds 2021 is Chinees geen vak meer, maar een buitenschoolse activiteit en zijn er geen KWT-uren meer. Voor vragen, neem contact op via info@lyceumkralingen.nl.