Ik snap het

Aanmelden

Leuk dat je voor onze school hebt gekozen! Op deze pagina lees je alles over het aanmeldproces en kun je een afspraak plannen voor het aanmeldingsgesprek.

Inschrijvingsperiode en aanmeldingsgesprek

De inschrijfperiode loopt t/m 19 maart 2021. Door een aanmeldingsgesprek te plannen (onderaan deze pagina te vinden) laat je blijken interesse te hebben voor een plek op Lyceum Kralingen voor schooljaar 2021-2022.

De intakegesprekken vinden plaats van 15 februari 2021 tot en met 19 maart 2021. Het intakegesprek wordt gevoerd door één van onze collega’s en het is de bedoeling dat de nieuwe leerling en één ouder/verzorger aanwezig zijn. Het gesprek duurt ongeveer 20 minuten.

Je neemt mee:

• Het advies van de basisschool met unieke code
  • De voorkeurslijst scholen
  • Het onderwijskundig rapport (OKR)
  • Legitimatiebewijs van uw zoon/dochter
  • Twee pasfoto’s van uw kind
  • Eventuele andere relevante gegevens, denk hierbij bijvoorbeeld aan een dyslexieverklaring

Heb je nog een vraag? Twijfel dan niet en neem contact met ons op, dit kan via info@lyceumkralingen.nl of bel ons op 010-4111545.

Aanmeldingsgesprek plannen

Via onderstaande knop kun je een afspraak plannen voor het aanmeldingsgesprek. Deze vinden plaats tussen 15-20 februari en 1-19 maart. Heb je een vraag of kom je er niet uit? Neem dan contact op via info@lyceumkralingen.nl of bel ons op 010-4111545.

Zij-instromers

Zit je al op de middelbare school en wil je overstappen of doorstromen van mavo naar havo? Neem dan contact op via info@lyceumkralingen.nl of onderstaande knop.