Ik snap het

Aanmelden

Leuk dat je voor onze school hebt gekozen! Op deze pagina lees je alles over het aanmeldproces en kun je een afspraak plannen voor het aanmeldingsgesprek.

Inschrijvingsperiode en aanmeldingsgesprek

Op 9 & 14 maart organiseren we een feestelijke aanmeldingsmiddag waarop de aanmeldingsgesprekken plaatsvinden!

Het gesprek wordt gevoerd met één van onze collega’s en het is de bedoeling dat de nieuwe leerling samen met een ouder/verzorger aanwezig is. Het gesprek duurt ongeveer 20 á 30 minuten.

Je neemt mee:

• Het advies van de basisschool met unieke code
  • De voorkeurslijst scholen
  • Het onderwijskundig rapport (OKR)
  • Legitimatiebewijs van uw zoon/dochter
  • Twee pasfoto’s van uw kind
  • Eventuele andere relevante gegevens, denk hierbij bijvoorbeeld aan een dyslexieverklaring

Heb je nog een vraag? Twijfel dan niet en neem contact met ons op, dit kan via info@lyceumkralingen.nl of bel ons op 010-4111545.

Aanmeldingsgesprek plannen

Via onderstaande knop kun je een afspraak plannen voor het aanmeldingsgesprek op 9 of 14 maart. Past het écht niet op 9 of 14 maart, dan is er ook de mogelijkheid om op een andere dag af te spreken. Kom je er niet uit? Neem dan contact op via info@lyceumkralingen.nl of bel ons op 010-4111545.

Zij-instromers

Zit je al op de middelbare school en wil je overstappen of doorstromen van mavo naar havo? Neem dan contact op via info@lyceumkralingen.nl of onderstaande knop.